SAMSUNG BF-1OC4T212/BOLAрт. #: 09118820

SAMSUNG BF-1OC4T212/BOL

Цена: 17,999.00 ден

Цена на испорака 300.00 ден без дополнителни трошоци. Сите цени се со вклучен ДДВ.

ФУРНА ЗА ВГРАДУВАЊЕ КЕРАМИЧКА ЗАШТИТА ДВОЈНО СТАКЛО 65 ЛИТРИ Стандардна гаранција 24 месеци

Ограничени залихи

Овој производ можете да го најдете воПогледни листа »


Почитувани купувачи, цените на technomarket.com.mk се ажурираат секој час. Постои можност прикажаната цена да не одговара на цената во продавницата. Сите наведени цени важат за онлајн купување.
'