денови часови мин сек
  • KRUPS KP 100B
  • SONY KD-55X8505BBAEP
  • WHIRLPOOL ADP-100 WH
  • SAMSUNG UE-55H8000
  • ELECTROLUX EN-3430COX
  • SAMSUNG WF-60F4E0W2W
  • AEG 47035VD-MN
  • NEO ACS-HR18LED R410

KRUPS KP 100B

KRUPS KP 100B 2,999.00 ден

- КАФЕ-СИСТЕМ NESCAFE DOLCE GUSTO - ПРИТИСОК 15 BAR - THERMOBLOCK СИСТЕМ - ОПТИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА ОД ПРВАТА ЧАША - РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА - 0.6 Л Стандардна гаранција 24 месеци

SONY KD-55X8505BBAEP

SONY KD-55X8505BBAEP 139,999.00 ден

- 55"(139 CM.) 3D SMART LED ТЕЛЕВИЗОР - ULTRA HD - 4K РЕЗОЛУЦИЈА - 3840Х2160 - TRILUMINOS™ DISPLAY, 4K X-REALITY PRO™ - MOTIONFLOW XR 200 HZ - 24P TRUE CINEMA,DEEP COLOR - WI-FI® DIRECT, NFC™, SCREEN MIRRORING,TV SIDE VIEW,MHL 3.0 - WEB BROWSER (OPERA),АPPS,FACEBOOK,YOU TUBE (HD) Стандардна гаранција 24 месеци

WHIRLPOOL ADP-100 WH

WHIRLPOOL ADP-100 WH 15,599.00 ден

- МАШИНА ЗА САДОВИ - КАПАЦИТЕТ 12 КОМПЛЕТА - ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ (1,02 KWH) - КЛАСА НА ПЕРЕЊЕ А - КЛАСА НА СУШЕЊЕ А - ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА 12Л - НИВО НА БУЧАВОСТ 48 DB Стандардна гаранција 24 месеци

SAMSUNG UE-55H8000

SAMSUNG UE-55H8000 109,999.00 ден

- 55"(139 СМ) 3D SMART LED ТЕЛЕВИЗОР - ЗАОБЛЕН ДИСПЛЕЈ - РЕЗОЛУЦИЈА : FULL HD-1920 X 1080P - КОНВЕРТИРАЊЕ 2D - 3D - ПРОЦЕСОР - QUAD CORE - SLIM LED,CLEAR MOTION RATE - 1000,MEGA CONTRAST,MICRODIMMING ULTIMATE - ОПЦИЈA ЗА КАМЕРА - УПРАВУВАЊЕ СО РАЦЕ,ПРЕПОЗНАВАЊЕ ЛИК (ЛОГИРАЊЕ),ГЛАСОВНИ КОМАНДИ Стандардна гаранција 24 месеци

ELECTROLUX EN-3430COX

ELECTROLUX EN-3430COX 23,999.00 ден

- КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК - КАПАЦИТЕТ НА ОДРЖАВАЊЕ 245Л - КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 78Л - СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ - ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ - НИВО НА БУЧАВОСТ 43ДБ - TWINTECH® FROSTFREE Стандардна гаранција 24 месеци

SAMSUNG WF-60F4E0W2W

SAMSUNG WF-60F4E0W2W 19,699.00 ден

- МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ - ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А++ - КАПАЦИТЕТ 6КГ - 1200 ВРТЕЖИ НА ЦЕНТРИФУГА - DIAMOND DRUM - ECO BUBBLE - КЕРАМИЧКИ ГРЕАЧ Стандардна гаранција 24 месеци

AEG 47035VD-MN

AEG 47035VD-MN 22,999.00 ден

- ШПОРЕТ СО КЕРАМИЧКА ПЛОТНА - ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А-10% - 4ГРЕЈНИ ЗОНИ - 9 ФУНКЦИИ НА ФУРНАТА - ДИСПЛЕЈ - ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/50/60 Стандардна гаранција 24 месеци

NEO ACS-HR18LED R410

NEO ACS-HR18LED R410 18,999.00 ден

- КЛИМА СПЛИТ СИСТЕМ - "A" ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА - ФРЕОН R410 - ЛЦД ЕКРАН - КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 5.10 KW - КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5.50 KW - ПОТРОШУВАЧКА НА ЛАДЕЊЕ 1.590 KW Стандардна гаранција 60 месеци

Производи на акција

NEO E-7065MF

NEO E-7065MF

9,499.00 ден
PHILIPS HP-6420

PHILIPS HP-6420

1,399.00 ден
HANSA FCMW-54009

HANSA FCMW-54009

10,999.00 ден
INDESIT IWSD-60851 C ECO

INDESIT IWSD-60851 C ECO

11,999.00 ден
INDESIT RAA-24 N (EU)

INDESIT RAA-24 N (EU)

11,999.00 ден
ELECTROLUX EWP-1074TDW

ELECTROLUX EWP-1074TDW

15,999.00 ден
DAEWOO KOR-6L15

DAEWOO KOR-6L15

2,699.00 ден
ZANUSSI ZWG-6120K

ZANUSSI ZWG-6120K

12,499.00 ден
DAEWOO RC-382AR

DAEWOO RC-382AR

2,899.00 ден
NEO BBQ-210GC

NEO BBQ-210GC

1,199.00 ден
NEO M-3641

NEO M-3641

3,999.00 ден
ZANUSSI ZCE-54001WA

ZANUSSI ZCE-54001WA

10,999.00 ден
PHILIPS HR-1600

PHILIPS HR-1600

1,299.00 ден

Нов производ

SONY BDV-N7200WB

SONY BDV-N7200WB

39,999.00 ден
PHILIPS HP-6543

PHILIPS HP-6543

3,419.05 ден
PHILIPS 55PUS7809

PHILIPS 55PUS7809

83,999.00 ден
PHILIPS 40PFS6719

PHILIPS 40PFS6719

33,249.05 ден
PHILIPS 40PFH4309/88

PHILIPS 40PFH4309/88

19,999.00 ден
SONY KD-55X8505BBAEP

SONY KD-55X8505BBAEP

139,999.00 ден
SONY HT-CT370S

SONY HT-CT370S

19,999.00 ден
PANASONIC TX-39A300

PANASONIC TX-39A300

20,899.05 ден
SONY HDR-AS20B

SONY HDR-AS20B

9,999.00 ден
ELECTROLUX ZCX 6420

ELECTROLUX ZCX 6420

4,559.00 ден
ELECTROLUX EKC-51350OW

ELECTROLUX EKC-51350OW

20,899.05 ден
PANASONIC TX-55AS640E

PANASONIC TX-55AS640E

62,999.00 ден
INDESIT CAA-55 NX

INDESIT CAA-55 NX

16,149.05 ден
'